Проблемот со уморни и отечени нозе после долг и напорен ден поминат во многу движење, стоење или седење, може да го решите на брз и ефикасен начин.

Компресивните чорапи ќе ви го овозможат чувството на леснотија во нозете намалувајќи го заморот и отокот, подобрувајќи ја циркулацијата и спречувајќи појава на длабока венска тромбоза.

За повеќе информации и совети контактирајте не во порака. Нашите стручни соработници ќе ви помогнат при правилен избор на компресија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.