Појас за спуштен стомак
Појас за трудници со млитава стомачна мускулатура
Појас за умбиликална хернија
Појас за еднострана препонска кила
Појас за двострана препонска кила
Суспензориум
Милвоки мидер
Комерцијални производи за абдомен