Серапептазата е протеолитички ензим со моќни природни анти-инфламаторни својства. Покажува силна способност за намалување на болка поради својство да го спречува создавањето медијатори на болката во воспалените ткива. Високо ефикасна природна алтернатива за аналгетици, без несакани ефекти. Се произведува во природата од корисна бактерија што се наоѓа во свилената буба.
СОСТОЈБИ ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПОДОБРАТ СО ЗЕМАЊЕ НА СЕРАПЕПТАЗЕ:
✔️Помага при сите состојби на оток поврзани со разновидни повреди
✔️Здрави зглобови и мускули
✔️Воспаление од секаков вид
✔️Проблеми со белите дробови, емфизем, бронхитис, пулмонална туберкулоза, бронхијална астма
✔️Проблеми со очите, воспаление, блокирани вени итн.
✔️Проблеми со увото, носот и грлото, проблеми со синузитис, хронични инфекции на увото, течење на нос и сл.
✔️Фибромијалгија
☑️Достапно во две јачини, 80,000 iu и 250,000 iu во аптеките на ЗЕГИН и специјализираните продавници за ортопедски помагала на ЗЕГИН ОРТОПЕДИК.