7401: Појас за спуштен стомак

Цена: 115денари    *лица до 18 години се ослободени од партиципација

Овозможува поддршка во пределот на абдоменот, по операција или по породување или при повреди на перитонеумот.

Медицински индикации:

К40-К46 Хернии