Силиконски влошки со антишок зони (950 ден.)            

Силиконската влошка има улога да го растерети стапалото и да го намали неговиот притисок. Во пределот на петата и метатарзалниот дел има сини зони кои имаат јојо ефект, со цел  да го ублажат притисокот во најоптеретените делови на стапалото.

Силиконски влошки со антишок зони за пети (750 ден.)                       

Oвие влошки се користат кај лица кои имаат шилци во пета. Има подигнување од 1см, и растеретување од 40%. Со самото тоа се спречува иритацијата на шилецот, а со тоа и намалување на болката која го предизвикува.

Метатарзално перниче (699 ден.)                                                             

Изработено од мек силикон кој ја растеретува болката во метатарзалната регија на стапалото.