Кожни влошки за корекција на рамно стопало (729ден.)

Кожната анатомски обликувана влошка се користи кај состојби на рамно стапало, при што дава стабилност и корекција на самото стапало при нивно користење. Со нивна употреба ја запоазуваме анатомијата на стапалото, а воедно и на рбетот.

Кожни влошки со отвор за пета (349 ден.)      

Се користат кај шилец во пета.