Имобилизатор за рачен зглоб и палец
Овој производ претставува корисна заштитна подршка во случај на болка во рацете. Се користи при повреда на рачен зглоб и подлактица, фрактури на рачен зглоб, во фаза на рехабилитација, кај повреда на тетивата на палецот и сл. Додека спортувате или ги изведувате вашите секојдневни работни обврски.