Активен вежбач со педали – 1200 ден.

Активен вежбач со педали кој може да се користи за вежбање на нозе и на раце, со контролиран отпор. Помага во процес на рехабилитација за одржување на тонусот на мускулите, воедно ја подобрува и циркулацијата на крвта во екстремитетите.